Riktigt hår och Tyresö Strand

Äntligen fick jag gå och klippa mig och det var sååå skönt! Det är så härligt att få bli omhändertagen i en timme medan man dricker en liten latte. Jag hade bestämt mig för att det är dags för mig att acceptera mitt lockiga hår, så jag bad henne att klippa bort allt slitet hår och sen klippa upp det lite för att underlätta för lockarna.

Jag  har plattat mitt hår i flera år så att gå ifrån den vanan kommer att bli svår. Nu är det i alla fall lockigt och har varit det sedan igår, och jag var inte ens i närheten av att ta fram plattången imorse. Däremot så ångrar jag nu att jag inte bad henne att klippa bort lite mer, det är nog lite för långt i alla fall.

Om jag bjuder på bild? Jag har faktiskt inte tagit något så det får bli en annan gång.

Efter frisören åkte vi raka vägen ut till Tyresö, med undantag för ett litet stopp på Maxi för att plocka ut en tårta som J hade fått en kupong på av ICA. Man får tydligen gratis tårta av dem när man fyller trettio. Helt ovärt att åka dit, trots att det var gratis, för det var verkligen inte en god tårta. Jag tog bara en bit och det säger mycket. Framme i Tyresö blev det lite häng innan vi mötte upp husleverantören på tomten. Han tyckte inte att det var några konstigheter men kommenterade att det är en hel del träd som måste bort. No kidding! Mitt intryck av honom var också ganska bra. Jag blev inte helt överförälskad, men jag uppskattade att han inte var försäljartypen som ska snacka sig fram till ett avtal. Han sa inte mycket alls faktiskt.

Vi har haft en lugn förmiddag  här hemma men snart ska vi bege oss ut mot Värmdö där vi ska på födelsedagskalas för alla Carros barn. Eller båda två rättare sagt. Efter kalaset, där jag räknar med att äta mycket godare tårta än vad gårdagen bjöd på, ska jag och J på dejt. Det var en av födelsedagspresenterna han fick av mig, så farmor Jeanette kommer hit och tar hand om Malte så åker vi iväg och äter gott.

Ha en trevlig lördag i solen!

2 thoughts on “Riktigt hår och Tyresö Strand

  1. Först: Jag är MKT besviken över att du inte kunde bjuda på ett foto av dig!
    Sen: GULLISEN!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *