Rubrik saknas

  

Vi skulle vara duktiga. Så fort vi kom hem efter semestern skulle vi inte äta något gottgott alls. Det höll i sig ända till ikväll. Jag åt till och med min middag innan J kom hem från jobbet, bara för att jag så fort han klev innanför dörren skulle gå ner och träna. Jag fastnade i soffan, kände mig lite trött, och kunde inte övertyga J om att godis inte var en bra idé. Nicht gut.

Framgång på vällingfronten i alla fall. Jag lyckades få i honom 50ml imorse vilket jag inte var helt nöjd med, men nu ikväll slurpade han i sig den dryga deciliter som jag hade blandat till åt honom. Nu får vi se om han står sig längre på det under natten eller om det bara är en myt.

4 thoughts on “Rubrik saknas

  1. Jävla dig! Gick just ifrån TV-soffan och in i köket för att jag ville ha nåt att smaska på medans jag tittade på Tv. Men när jag kom in i köket förbannade jag mig själv att jag inte köpt något gott, jag gjorde det medvetet eftersom jag vet hur jag är, så jag skalade en morot istället och satte mig vid datorn för att läsa lite bloggar tills suget gått över…. Morot ÄR gott. Morot ÄR gott… Morot ÄR gott…!

  2. Det är bra väder för soffa+godis !
    Låter positivt på vällingfronten oxå 🙂

  3. Godis låter som ett fantastiskt gott alternativ…. =) Blir det mer bakande nu när ”dieten” är över???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *