Rubrik saknas

Nyduschad och sitter med Malte och väntar in Vänner. Spelar ingen roll hur många gånger man har sett avsnitten, alltid lika roligt.

Idag har vi som sagt varit i Sickla. Eftersom snön har öst ner den senaste tiden så var jag lite osäker om snön var tillräckligt nertrampad genom skogen för att jag skulle kunna komma fram med vagnen. Jag vågade inte riskera något, och dessutom kan jag ju inte gå ner till gymet något de här dagarna, så jag tog den långa omvägen och gick dit via Sjöstaden.

Väl framme möttes jag av ett gäng glada mammor med en varsin bebis. Vi blev fem stycken idag, Jenny uteblev då hon försovit (!) sig. Då är man fan trött. På väg till mikron för att värma en burk av Maltes mat mötte jag också en gammal klasskompis från högstadiet. Det var lääänge sen kan jag ju säga. Hon hade också fått en liten bebis så vi hade lite att snacka om. Kul!

Efter den sjukt goda salladen på Coffeehouse (jag skulle kunna äta den varje dag, lätt) blev det promenad hem igen. Här har det slappats ordentligt. Det var meningen att Elin skulle komma över på middag men hon hade dragit på sig en förkylning så vi skjuter på det.

Jag funderade på det här med att jag nu officiellt har slutat amma. Nu kan jag ju dricka vin!

4 svar på ”Rubrik saknas

  1. Shit, jag missade den detaljen att du faktiskt lagt ner amningen HELT! Jag var bara impad att du hade klarat dig genom natten! Men så var det ju några barn där på kanten som skrek – så ohyfsade! 😉

  2. Amenvisstvettu! Det blir några kämpiga nätter framöver sen glömmer han förhoppningsvis allt vad amning heter.

  3. Skål! Drick ett glas för mig också. Ska nog joina dig snart. Börjar tröttna på att vakna femtielva gånger per natt. Om nån månad eller så…

  4. Jag har en flaska moet som står och väntar…. Du får se till att ligga på Carro. Sen blir det partay!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *