Rundar av.

Säsongens efterrätt. Höstanemoner! Kan tänka mig ha hela trädgården full av dem ❤️

Jag kanske minns fel men jag upplever det som att det regnar mest hela tiden just nu. Åtminstone varje gång jag har fått lite feeling och velat klippa gräsmattan en sista gång för säsongen. Då har det minsann regnat. Men idag, idag hann det faktiskt torka upp lite så då passade vi på att avsluta lite jobb i trädgården. 

Vi inledde dagen med familjejympa på Friskis. Anton testade detta första gången för ett år sedan och meddelade snabbt att det här inte var hans grej så vi pausade. Idag verkade han älska upplägget, hoppade runt, skrattade, klappade händerna och sprang allt han kunde. Succé trodde jag, men icke. Nej det här vill han inte göra igen. Dubbla signaler kan jag tycka… 🙂 Efter  Friskis traskade vi till Tyresövallen där vi anslöt resten av familjen och farfar Kaj och farmor Jeanette som hejade på Malte som spelade höstcup. Sen. Sen ägnade vi oss åt att avrunda hösten.

Vi röjde i garaget och förråden och tryckte sen in alla utemöbler för vinterförvaring. Pelargonerna ställdes in i garaget för vila där och de perenner som förhoppningsvis överlever utomhus, trots att de står i kruka, ställdes på frigolit i en hörna där jag inbillar mig att de står lite skyddat åtminstone. Gräsmattan klipptes en sista gång också, skönt att äntligen få det gjort! Min plan var att vi skulle stänga poolen också men vattentemperaturen ska tydligen vara under tio grader så vi avvaktar. Jag är iaf nöjd med att det liksom är ”städat” utomhus. Planteringsspadar och krukor har ställts undan och fram åkte snöskyffeln. Vi är redo! 

Jag har också börjat skissa på årets adventskalender till barnen, julfeeling deluxe! Jonas kalender beställde jag redan i september. Klapp på axeln, vad duktig jag är! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *