Så himla duktig.

Jag är så himla duktig! Det är blott den 2 februari idag och jag har redan hunnit framkalla förra årets bilder och satt in dem i ett album. Det måste vara nåt slags rekord från min sida. Det var för några år sedan som jag tog tag i saken och beställde hem 1500 bilder och sorterade in i olika års album. Sedan dess har jag skött mig och beställt bilderna från föregående år varje år. Sjukt duktig!

Jag framkallar ju inte allt, digitalt så har jag kanske tjugo gånger fler bilder än vad jag har framkallat (dålig på att rensa helt enkelt) men godbitarna har jag upptäckt att jag tycker om att ha i pappersform. Jag sätter mig faktiskt och bläddrar bland dem ibland, det är mysigt, och barnen älskar att kolla på sig själva som yngre. För min del känns ju alla bilder som att de togs förra månaden…

4 thoughts on “Så himla duktig.

  1. Jag brukar beställa på Fujifilm.se. Vet inte om de är bäst eller mest prisvärda egentligen, jag beställer på rutin skulle man kunna säga

  2. Bra jobbat! Detta är något som jag tänkt göra i många år. Får försöka ta tag i det under föräldraledigheten:)
    Har du något tips på album? Kör du med plastfickor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *