Så. Mycket. Saker.

Malte har de senaste dagarna tidigarelagt sin väckarklocka en halvtimme och vaknar numera halv åtta, så också idag. Helt okej med mig faktiskt. Vi gick upp men jag stannade inte hemma utan gick ner direkt till gymet. Ännu en gång gjorde jag missen att inte äta frukost innan så jag orkade en halvtimme på crosstrainern men ingen styrka.

Efter att Malte sovit sin förmiddag packade vi ihop oss i bilen och åkte till Tyresö. Jag skulle nämligen övningsköra. Vi börjar få rutin på det här nu. Förutom att köra en sväng så hann vi med att fika kladdkaka och kolla igenom låda efter låda med leksaker och barnböcker!

De har sparat typ varenda liten grej från när J och hans lillebror var små för det var så mycket! Själv har jag inget kvar från när jag var liten då mycket fick stryka på foten när vi flyttade till Cypern. Dessutom är jag en hejare på att slänga. Mycket av grejerna var sånt som jag också hade som liten så det blev en liten nistalgitripp att rota igenom alla lådorna.

När vi kom hem sorterade vi alla böcker i åldersordning och lade ner dem i mindre boklådor. Det slutade med att J fick kånka ner sex bokkartonger ner i förrådet tillsammans med en låda lego, en duplo, en briotåg med träräls och en låda med spel och pussel. Mycket grejer!

Allra gladast var jag över böckerna. Det var allt från Totte går till tandläkaren till Berts betraktelser. En hel del Alfons, mycket Astrid Lindgren och några Barbapapa följde med tillsammans med sångböcker och sagosamlingar i en härlig röra! Jättekul!

Någon leksaksbrist för Malte blir det alltså inte. Och om jag förstod det rätt så tog vi inte ens med oss allt från Tyresö. Det finns mer…

7 thoughts on “Så. Mycket. Saker.

 1. Du har nog fått det efter din mamma. Hon är en hejare på att slänga sånt som inte behövs!
  En fråga: Är det inte bättre att det ligger kvar hos hans föräldrar tills ni flyttar…?

 2. Lite trist e de ju att inga leksaker finns kvar sedan ni var små, det håller jag med om. Några böcker, Elsa Beskow, har du ju redan tagit hand om. Vad som nu finns kvar är era klänningar ni hade på er efter dopet. Allt klär ju en skönhet, men visst skulle väl till o med Malte se kinky ut i klänning!?

 3. Jo men det mesta av det vi tog med kommer han att han ha roligt med innan vi flyttar.

  Att mamma slänger?! Det har jag aldrig sett förutom de tillfällen jag har stått bakom och piskat på. Hon sparar alldeles för mycket!

 4. Ja o med facit i hand kan man säga att jag med piska är en hejare på att slänga även sånt som behövs. Jag har bittra erfarenheter av Alex piska, ska du veta Dina.

 5. Vi gav Sixten duplo i födslopresent och det leker han med så upp med duplot från källaren igen! Malte måste få bygga!

 6. Amehvafan!! Det ligger ju överallt på golvet!

  Åkejrå, vi får väl ta upp det då. *mutter mutter*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *