Sådär en vecka senare…

Min utsikt från arbetssoffan.Oj. Det var visst ett tag sedan jag kikade in här. Förra veckan liksom bara drog iväg med skolstart och jobbstart. Det var egentligen en ganska intensiv vecka med en del som hände vilket krävde sitt grubblande, men det var också en lugn sådan. Skönt att dra igång med ”höst” även om det just idag inte riktigt känns som höst. Solen vräker ner och jag hänger för andra dagen hemma med febrig Anton. Knappt någon feber alls egentligen och skulle jag bara gå på allmäntillstånd så hade han lätt kunnat gå till förskolan, men den där varma pannan går ju inte att förneka så jag jobbar från soffan och den lille sprider lego över hela undervåningen. Älskart verkligen.

I söndags var febern högre. Då såg utsikten ut så här <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *