Säljdag och resdag

Vilken måndag! Den började med att jag och J åkte till Hammarby Sjöstad och vår mäklare. Idag fick de nya ägarna tillträde till vår lägenhet och vi lämnade ifrån oss alla nycklar och koder. Det känns jättebra att avsluta Hammarbyhöjden nu men jag älskar verkligen området. Jag har bott där, om jag räknar med lägenheten i Skärmarbrink också, sedan 2005 och har trivts sedan dag ett. Jag älskar läget och stämningen. Väldigt laid back men ändå inte sunkigt på något sätt.

Nu sitter jag på Arlanda och väntar på flyget som ska ta mig till London och The Cumberland. Jag kommer jobba en del men också slappa en hel del. Lite shopping och fika ska jag hinna med men jag ska också koppla av. Göra det som jag inte gör hemma. Halvligga i sängen och läsa en bok, utan att hela tiden vara beredd på att Malte ska vilja göra något annat. En liten minisemester får det bli efter den senaste tidens kalabalik! 🙂

20120109-143722.jpg20120109-143735.jpg
Den obligatoriska reseboken är givetvis inköpt. Jag är nog sist ut på den här. Läses så fort jag blir klar men min Zafon-roman!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *