SaltsjöBus

Jag mår fortfarande dåligt men jag känner att det här inlägget måste upp innan jag glömmer bort det så det blir mest bilder.

Killen ovan heter Baxter och i fredags fick vi äntligen träffa honom! Lovisas senaste tillskott och Sixtens lillebror. Han sov sig igenom hela besöket på SaltsjöBus och det var nog lika bra för besöket var intensivt. Höstlov betyder många föräldrar och barn. Det jag tyckte var lite jobbigt var inte bara att det var mycket folk, utan många lite äldre barn, som leker på ett mycket mer aggressivt sätt än vad våra små gör. Därför kunde jag inte slappna av på samma sätt som vid tidigare besök, men Saltsjö-Bus är fortfarande ett kanonställe.

Förutom att nyförlösta Lovisa förärade oss med sin närvaro så var också Alfvan med. Hon började ju jobba för länge sedan nu så vi ses knappt. Kul att hon kunde komma! I övrigt var vi den gamla vanliga ligan; Ida&Lykka, Camilla&Ella och Sofia&Emelie&Nathalie. Idas man Niklas kom också förbi lagom till lunch. Det är lite konstigt det här med bloggarna för trots att jag aldrig hade träffat Niklas tidigare så kändes det som att han alltid brukar vara med. Man ser ju honom i bloggen var och varannan dag!

Så, nu går jag och lägger mig en stund, så får ni kolla på lite bilder från i fredags.

3 svar på ”SaltsjöBus

  1. Jorå, jag känner att det är på gång! Till på fredag är jag som ny, lovar.

    Hur har du gjort för att få med din bild bredvid kommentaren? Det ser så fräsigt ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *