Sandlåda och skutt i sängen

Jag har mina föräldrar här och det är himla mysigt ska ni veta. Det tycker Malte också som helt plötsligt har två personer extra som vill leka med och pyssla om honom. Bortskämd? Nej det tycker jag inte.

Efter en lång sovmorgon igår tog vi oss i kragen och gick ner till Sickla för inhandling av räkor och annat diverse livsmedel. Det var gårdagens aktivitet. Idag tog vi en kort promenad i området och Malte fick ta sig en svängom i gungan och en kryptur i sanden. Malte har inte ännu förstått tjusningen med det sistnämnda och satt därför rakt upp och ner i en bra stund och bara sparkade runt sanden. Först efter ett långt tag valde han att kanske se sig om lite, och kröp då ungefär en meter åt vänster. Så var det med det.

Varför han inte har några skor på sig? Han bröt ihop totalt när jag satte på honom hans sneakers. Gillar inte!

Nu ligger alla över femtio och sover medan de under femtio ska ta en tur in till skötbordet. Sen blir det finbesök då Dina och Micke kommer hot och äter middag. Trevligt så här på en söndag!

Jag bjuder på ett klipp på Malte också. Den här luftmadrassen som min pappa sover på i vardagsrummet tycker Malte är den perfekta leksaken. Och det tycker min pappa också!

3 svar på ”Sandlåda och skutt i sängen

  1. Malte satt fint i sandlådan medans mamma vältrade sig…

    Tack för ikväll! Kul att se er och tack för maten.

  2. Man får ju passa på, hur ofta får man tillfälle att lägga sig i en sandlåda?

    Tack själv! Det gick ju jättebra förutom mitt avslöjande att det var en ostkaka…

  3. Pingback: Årskrönika 2010 | tantalexandra.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *