SATC2

Jag har haft en härlig kväll! Det är alldeles för sällan jag tar mig tid till att ägna mig åt mina vänner och inte åt Malte eller TV-soffan. Det är väl inte bara mitt fel att vi ses för sällan, vi är alla upptagna damer, men idag tog vi tag i det. Vi träffades i City för att sätta oss på en irländsk pub och äta. Hamburgare blev det, jättegott! Jag ska erkänna att det inte blev något vin för min del, något som bör ingå i tjejkväll, men jag var alldeles för sugen på ett glas cola för att välja bort det. 

Efter mat och prat bestämde vi oss för att klämma ett biobesök i alla fall. Sex and the City 2 blev det och förväntningarna var låga. Jättelåga. Trots det gick vi därifrån, kanske inte besvikna, men heller inte imponerade. Vi menade alla tre att vi lika gärna hade kunnat ladda ner den eller bara struntat i den helt och hållet. Den enda som i mitt tycke inte svek var Samantha, henne kan man lita på. 

Imorgon hoppas vi på lika bra väder som idag, då blir det bad i plaskpool för Malte och ännu lite mer sol för mig. Mina axlar är röda idag men jag hoppas på att det har lugnat ner sig till imorgon för jag vill ta vara på soltimmarna. Det är ju nästan midsommar, och jag är långt ifrån tillräckligt brun! Jag kommer att se ut som en lädertant när jag är fyrtio… 

Den här gången har Kajsa ingen solhatt att gömma sig under men hon vägrar ändå vara med på bild!

Carro kan man iaf lita på. Hon ställer upp för bloggen! (Eller så är hon bara mediakåt)

Innan filmen, fulla av förväntan. Eller inte.

2 thoughts on “SATC2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *