Schlagerkomasöndag.

Jag orkar inte ta mig för något att göra idag. Eventuellt orkar jag mig ut med en kopp kaffe i solen en stund men jag vet inte om jag orkar klä på mig för att sen känna att det är alldeles för kallt där ute! 🙂

20130310-135727.jpg20130310-135738.jpg20130310-135748.jpg

Gårdagen avslutades som sagt med en helt fantastiskt god chili som J hade låtit stå och puttra i åtta timmar. Med bästa tillbehören till satt vi alla, vi, Kaj och Maria, i en slags koma när det väl var dags för schlagerfinalen.

Jag hade ju inte sett delfinalerna så jag överraskades positivt av alla finalister. Jag tyckte typ att alla funkade att skicka till Malmö utom gubbgänget. Och där var ju både Sverige och jurygrupperna överens tack och lov. Själv kom jag på mig själv att bli supercharmad av nittonåriga Anton Ewald. Jag smälte totalt när han fyrade av sitt sockersöta leende och hur han dansade sen! Galet duktig. Vad heter kvinnliga motsvarigheten till gubbsjuk? Det ordet kunde ni sätta på mig i förmiddags när jag satt och YouTubade gamla klipp där lille Anton dansat bakom ex Danny Saucedo. Jo, jag blev nog lite kär ändå.

One thought on “Schlagerkomasöndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *