Se upp i backen!

Vi har sportlovet bakom oss redan, här går det verkligen undan! Jag tycker att veckorna bara har swishat förbi ända sedan i november. Jag hinner knappt med! Ge det några veckor så är det vår, även om det kanske är svårt att tro när man tittar ut just nu. Det har snöat rejält den senaste veckan och det ska vara minusgrader så långt framåt man kan se. Underbart, inget slask!

Jag har känt mig lite småkrasslig de senaste dagarna, lite halsont, så jag fick byta ut morgonens skivstång mot lite pulkaåkning i Alby istället. Så kul! Vi ”hann” aldrig dit förra vintern, vi hade nog annat för oss de få helger när snön låg på marken, så det kändes som en evighet sedan jag åkte pulka sist. Barnsligt roligt! Och svettigt!

Klarblå himmel och massor med folk! Det var tur att vi kom så tidigt som vi gjorde för det var smockat på parkeringen när vi åkte därifrån. Alla samlas i Alby en sån här dag; skridskoåkarna, pulkaåkarna och skidåkarna. Gemensamt är att alla har med sig varm choklad 🙂

Vi hade lovat Anton pizza till lunch så det fick bli ett besök på Primavera. Och nu återhämtar jag mig i soffan. Jag är inte vad vid all denna friluftsluft!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *