Segfredag

  

Det är inte bara jag som är seg

Kors i taket! Jag lyckades söva Malte mitt i Lyxfällan igårkväll, alltså omkring halv tio. Det är rekord och precis vad jag ville eftersom jag vill att han ska få lite andra sovrutiner. Han vaknade sen av sig själv klockan nio imorse, och jag hoppas på att det bara är början på ännu tidigare morgnar (skriver man så?).

Själv steg jag upp vid åtta men det var nog för tidigt just idag för jag har varit riktigt trött och slö. Det var meningen att jag skulle fika med en kompis men det blev avbokat och det var nog lika bra. Mitt kvicka jag har varit som bortblåst. Vi har varit ute på en kortare promenad bara för att få lite frisk luft men längre än så har jag inte slitit mig från TV:n. Trist fredag med andra ord men nu är J hemma så nu är det helg.

En reflektion bara. Jäklar vad tiden går fort! Veckorna bara flyger iväg. Det är tänkt att jag ska vara hemma i ett och ett halvt år med Malte, sen är det Js tur, och jag har hela tiden sett en lååång föräldraledighet framför mig. I den här takten kommer den ju att svischa förbi!

4 thoughts on “Segfredag

  1. Menar du att han sov från 21.30 till 09 i ett sträck? I så fall är jag grymt imponerad – vad duktig han är Malte.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *