Semesterlunk

20120705-222003.jpg
Tänk att den här stora lilla katten fyllde tio år igår! Vad hände?!

För första gången för den här semestern så fick jag känna av den – semesterlunken. Och det mina vänner är inte något dåligt utan något riktigt bra. Något skönt.

Efter att jag och Malte hade ätit vår frukost på altanen (känns fortfarande lyxigt) tog vi promenaden till Coop i Strand för att handla jordgubbar och mjölk. Malte dricker kopiösa mängder mjölk, han får inte nog, så det gäller att alltid ha kylen fylld. Imorse tog den sista tetran slut och ni kan inte fatta hur många gånger han tjatade om att få mer mjölk!

Vi satte oss i en trappa och åt en varsin glass i solen också, medan vi pratade om alla bilar och lastbilar som åkte förbi. Malte är helt såld på alla slags fordon – jag fattar inte varför då ingen av oss här hemma är det.

Medan Malte sov bort dagen i sin vagn på altanen, så planterade jag om krukväxter och hängde i en stol om vartannat. Är inte det semesterlunk så vet jag inte vad! Just när det började bli lite långtråkigt rullade bilen in på uppfarten – det var lillasyster Vickan och hennes Henke som kom på besök. Efter att vi hade fikat, och jag fått tjata av mig om att de måste flytta till civilisationen, så avrundade vi kvällen med en varsin pizza. Semesterlunk var det ja! 🙂

20120705-223158.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *