Semestern är över.

Japp. Semestern är officiellt över och jag har smackat på mig smink (eh, hur gjorde man med det där?) och jag är på väg till jobbet. Det känns bra! Jag har varit duktig i år när det gäller att verkligen känna mig ledig. Jag har verkligen kopplat bort. Japp, jag har hållit koll på mailen men jag har inte svarat på några 😊 Det har känts jätteskönt men desto mer ovant känns det ju då idag när jobbhjärnan inte hela tiden stått på åtminstone stand by. Det här läsåret bjuder på nytt upplägg då jag kommer ha två olika kontor att hänga på vilket känns spännande och roligt! Och väldigt ovant.

Jag får en väldigt bra början på det här läsåret. Den här veckan hänger nämligen barnen uppe hos mina föräldrar vilket är en otrolig avlastning nu när vi börjar jobba. Vi kommer inte har några hämtningar eller lämningar att tänka på och vi behöver inte stressa med middagar till barnen, ordna med läggningar på kvällen osv. Så jäkla skönt! På sätt och vis är den här veckan semester på riktigt. Underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *