Semesterplaner för sommaren

20120410-222619.jpg

När väderprognosen ser ut så här för den närmaste tiden så kan jag inte låta bli att blicka framåt, mot sommar och värme. Mot semestern!

De poppar upp på alla bloggar just nu, semesterplanerna, och jag kan inte annat än att dras med i drömmandet jag med. Det var länge sedan vi var på en RIKTIG solsemester. Charter! Jag, Malte och lillasyster Vickan åkte ner till våra föräldrar på Cypern hösten 2010 men jag räknar inte det som solsemester även om det var hur skönt som helst! Jag, J och Malte åkte ner till Cypern jul och nyår 2009 också, men som sagt, solsemester var det inte då heller…

Semesterlappen till förskolan är inlämnad och ledigheten ligger för våra fötter, men vad ska vi då hitta på? Vi är lite sugna på att ta en resa i slutet av juli, samtidigt tycker vi att vi ju borde hänga i vår fantastiska trädgård vår första sommar i huset. För svensk sommar är fantastisk när den visar sig på sin bästa sida. Synd att den är så opålitlig. Kanske ska man spara resan till hösten istället? Eller varför inte lämna landet över jul och nyår när vädret ändå inte är något att ha?

Vi kan inte bestämma oss. Men åh vad härligt det vore att ha en resa med ett bestämt avresedatum att se fram emot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *