Semestersug

Jag bjuder på den här fantastiskt smickrande bilden av mig

Nu, när det bara är en månad kvar till vi åker ner till familjen på Cypern, känner jag hur jag verkligen längtar efter att åka på semester. Det var så otroligt himla länge sedan jag åkte utomlands på semester med J. Det var över nyår 07/08 som J överraskade med en Thailandsresa i julklapp. Sommaren 08 åkte vi ingenstans eftersom jag sökte jobb då och inte ville riskera att behöva tacka nej till en intervju. Och den här sommaren var jag ju höggravid… Jag åkte till Cypern i februari i år i en vecka, men då åkte jag själv.

Just den här bilden är jag ju inte asläcker på men jag gillar den ändå, bara för att den är tagen när vi åkte tillbaka hemåt efter att ha varit på en dagstur ut till Similan islands där vi hade snorklat i ett akvarium. Så kändes det i alla fall. Fiskarna såg precis ut som i djuraffären och de två stora sköldpaddorna som kom simmandes var som tagna ur en Discoverydokumentär.

Det var den bästa dagen på hela semestern, ingen tvekan. Men jag var helt slut när vi åkte tillbaka till fastlandet. Det syns på bilden, jag somnade på en bänk inte långt efter att J tog den. Fan vad härligt det är att åka bort, bort från vardagen. Vardagen ser visserligen inte ut som den gjorde i våras, nu när Malte ärar oss med sin närvaro, men det är fortfarande vardag.

Man borde åka utomlands oftare.

4 thoughts on “Semestersug

  1. Åh Thailand! Åhhhh vad jag vill åka på semester. Jag kommer ju vara den enda som inte åker iväg nu dec/jan. ALLA ska ju iväg. Fast med lite tur kommer vi iväg till Thailand antingen senare i vinter el i sommar. Åh…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *