Semmeldagen och nackdelen med att bo i Tyresö.

Att få en schysst semla på semmeldagen när man bor i Tyresö kan vara lite knepigt. Är man den driftiga typen tar man bilen till stan och köper en Lyxsemla på Gunnarssons, för några bra konditorier här ute finns faktiskt inte. Är man den lata typen, vilket jag verkligen är i situationer som dessa, så tar man bilen till Coopen i Tyresö centrum och köper semlor där. Till butikens försvar måste jag säga att semlorna faktiskt var jättegoda, saftiga och precis lagom med mandelmassa. Locket var inte ens torrt! Men någon lyxsemla från Gunnarssons var det ju inte…

Var jag rik, alltså sådär snorrik så att några miljoner plus eller minus på kontot inte spelade någon roll, så hade jag öppnat ett litet kondis här ute. Allt vetebröd skulle alltid vara färskt och aldrig torrt (det skulle vara skillnaden mellan mitt kondis och Claras! ;)) och så skulle jag stå och småsnacka med stammisarna varje dag. Mysigt! Men jag skulle inte palla att hela tiden tänka på att ekonomin behöver gå runt så det är det där snorrika det hänger på! 🙂

2 thoughts on “Semmeldagen och nackdelen med att bo i Tyresö.

  1. Känner att jag misslyckats i min uppfostran. Nåt har gått väldigt fel om man 20 km från Gunnarssons inte orkar ända fram utan nöjer sig med surrogat från Coop’en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *