Semmelfest i Tyresö

Vi var ut en sväng till Tyresö Strand och Kaj och Maria idag. Med oss hade vi Lyxsemlor från Gunnarssons. Jag kände att om jag skulle smälla i mig en sådan kaloribomb som en semla är, och det inte ens är semmeldagen, så måste den komma från en ställe där jag är garanterad en god semla. Det ska vara värt. Att chansa på Coop eller en ICA på väg ut till Tyresö var därför inte ett alternativ, Gunnarssons fick det bli. Och nöjd var jag med mitt beslut, så sjukt gott!

Malte gillade! Han gillade ordentligt!

Nu får det räcka med semla för i år. Nästa hållpunkt är nu våffeldagen 25 mars, och sen är det påsk med allt vad det innebär. Man ska ha matmål, det är viktigt för välbefinnandet.


2 thoughts on “Semmelfest i Tyresö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *