Sent julstök.

20131223-230430.jpg

Mina föräldrar kom sent igår natt och sedan dess har vi hållit en ganska jämn sysselsättning vad gäller julförberedelser. Ingen stress what so ever utan vi har givetvis också tagit oss tid att dricka en del kaffe. Mamma och pappa har också fått en massa välbehövligt Antongos, det är ju i ärlighetens namn därför de är här.

Idag har vi handlat en sista julklapp i centrum, fikat chokladkaka, kompletterat julmusten och rivit av ett spinnpass. I den ordningen. Framåt kvällen, när jag trodde att vi var klara för dagen, fick jag och mamma ett ryck och drog igång ommöblering av vardagsrum inför julbordet och inventering av tallrikar, glas och uppläggningsfat. Nu känner jag mig väldigt förberedd. Så pass att jag kommer njuta i mängder av jullugnet imorgon när jag sätter mig vid frukostbordet och äter mammas risgrynsgröt.

20131223-231106.jpg

Förra året kom tomten ner genom skorstenen på natten medan vi sov. När Malte vaknade låg fullt med efterlängtade julklappar under granen. I år har vi bokat ett besök av tomten framåt kvällen så för att inte Malte ska bli besviken imorgon bitti när han upptäcker att det är helt tomt under granen, så kommer han hitta detta kort i sin julstrumpa:

20131223-231340.jpg20131223-231351.jpg

Förra året stod granen nere i vardagsrummet men det gör den inte i år så det är helt rimligt att tomten inte hittar den inatt. Helt rimligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *