Shopping i London

Ja det här med shoppingen ja. Vissa (läs: Lovisa! :)) älskar att åka till London just för shoppingens skull. Jag, som faktiskt tycker att det är lite småtråkigt, drar mig för det. Idag hade jag ett par timmar över mitt på dagen och eftersom vi bor så centralt som vi gör så gick jag ner på Oxfort street och tänkte att jag skulle fynda. Problemet var bara att jag inte gick in i några butiker, då är det svårt att göra fynd! Jag hänger hellre på gatan (det lät ju lite konstigt kanske) eller sitter på ett café och stirrar på människor. Det finns ju så mycket spännande människor här i London att jag lätt skulle kunna sitta på Starbucks i en hel vecka och bli fascinerad. Hjärnan fylls visserligen av intryck men resväskan ekar tomt.

Men så var det shoppingen. Räknas en wrap och fruktsallad från Pret?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *