Shopping och Korat i Sickla

20110611-021833.jpg

Förmiddagen tillbringades utomhus så att Malte fick leka sig trött i värmen. Jag tycker att det är skönt att solen är här men samtidigt kan jag inte låta bli att oroa mig för att Malte inte dricker tillräckligt, och så kommer det förmodligen vara hela sommaren.

Just nu är vi i Sickla för lite shopping. Det är jättemycket folk här, trots klarblå himmel och gassande sol så väljer folk att åka och shoppa! När Malte somnade i vagnen passade vi på att sätta oss att äta lite lunch ifred. J fick välja så det blev givetvis thai på Korat, han tycker att de är bland de bästa thaierna i stan.

Ikväll får pojkarna äta på egen hand då jag ska iväg och äta middag med mammorna. Jag är astaggad! 🙂

4 thoughts on “Shopping och Korat i Sickla

  1. Vi har gått förbi den flera gånger och Micke har varit nyfiken, jag har varit ganska sval inför ett besök där, men du kan alltså rekomendera det?

  2. Jag är ju inte jätteförtjust i thai men det är J och han tycker att de är grymma!

  3. Nä, det är inte jag heller, så därför har vi inte varit där än.
    Snygg du belv, för den delen! Glömde skriva det första gången! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *