Shopping och parklek


På Stadium i väntan på att J ska välja sneakers

Det är verkligen sällan vi åker till Forum, kanske för att jag har tillbringat alldeles för många timmar av mitt liv i lokalerna. Under åtta år jobbade jag på Coop i Forum, både heltid och deltid under min studietid. Det var tidvis ganska roligt, men ingenting jag längtar tillbaka till.

Shoppingen fick vi till ganska bra! Sju par skor fick vi med i kassarna när vi till slut kom hem. Jag köpte dessutom några toppar och ett par byxor, J fyllde på sin garderob med pikétröjor. När vi hade handlat klart och Malte hade fått leka klart i lekhörnan (pluspoäng för att de har en sådan) tog vi en sväng med vagnen för att söva lillkillen, sen kunde vi i lugn och ro sätta oss och äta vår kinamat till lunch. I love Chinese food! Efter lunchen handlade vi veckans mat på MAXI sen åkte vi hem för att leka ännu lite mer i en av parkerna i området.

Det finns en pool i parken som ännu inte är fylld med vatten. På sommaren är den riktigt fräsch och Malte tog sig faktiskt ett dopp i den förra sommaren, men nu är det alltså tom och därmed perfekt för att spela fotboll i. Kanterna stoppar ju bollen från att hela tiden rulla iväg långt bort, mycket bra!


Finaste sötaste mest underbara Malte!


Ibland är det kul att åka i mammas knä. Ibland!


Var femte minute när tunnelbanan passerar så uppmärksammas det. Det intygar även förskolelärarna!! Kul att han har ett intresse!


Så jäkla söt i den fula oreangea solhatten!

Vilken kanonlördag! Shopping och lek i solen bara lilla familjen. Sådant som man tar för givet men som är guld när man tänker efter. Jag älskar min familj, jag älskar mitt liv. Får man skryta om att man är lycklig?

One thought on “Shopping och parklek

  1. Man får absolut vara lycklig!
    Och han är så söt! Malte alltså. Och han kommer svära över dig när han blir tonåring och ser sig själv i förd den orangea hatten… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *