Sickladejt med Niclas

Vi tog oss en promenad, som vanligt. Jag måste börja se mig om efter andra områden att trampa runt i. Det blev ner till Sjöstaden med en avslutning i Sickla. Jag var som sagt på jakt efter ett fotoalbum. Och jag hittade det! Ett jättesnyggt som är precis vad jag vill ha! Men jag backade när jag såg priset. 600 spänn!! J tyckte dock att jag ska köpa det så jag måste ta mig en liten funderare.

  

Efter att jag hade promenerat runt i det barnvagnstäta köpkvarteret en stund kom mitt fikasällskap: Niclas! Sist vi sågs var på min födelsedag och jag berättade att jag var med barn. Nu fick han se resultatet. Niclas menade att han inte var så van med att hålla i små barn, men jag tyckte att det såg ut som att det är det enda han gör om dagarna. Hans arbetskläder signalerade dock att så inte är fallet.

Efter att vi hade fikat och dessutom tvingats till att småprata med ett psyko som tyckte att han kände mig eftersom han brukade handla på Coop när jag jobbade där, var det dags att gå hem. Med mig tog jag Maltes farmor som hade köpt presenter till lillprinsen. I gengäld bjöd vi på middag; caesarsallad.

Nu: slutet på Idol

Sen: Hell’s Kitchen of course

2 thoughts on “Sickladejt med Niclas

  1. Sixten hatar också att ligga på mage på golvet. detta var typ andra gången han faktiskt verkade nöjd. däremot ligger han på bröstet på mage någon timme varje dag ch det verkar ju också göra susen!

  2. På tal om psykon; så har du ett till som JAG får ta hand om nu när du inte längre är kvar på konsum…. Not funny!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *