Sicklashopping, farmor och klänningarna.

Vi tänkte denna söndag att det var dags för oss att åka till Sickla och shoppa lite. Det är ju en bit härifrån så vi åker inte dit lika ofta som förut vilket är synd eftersom jag fortfarande gillar Sickla. Det mesta finns ju där! Och farmor Jeanette bor ju precis i närheten vilket betyder att vi både kan få lite barnväkteri medan vi shoppar och någonstans att få gott kaffe när vi är fikasugna! Och så får ju Jeanette tillfälle att leka av sig lite med sitt äldsta barnbarn. Win win!

I Sickla var det som vanligt mycket folk. Jag tycker inte att man märker av någon nämnvärd skillnad mellan ”vanliga” helger och lönehelger där. För mig spelar mycket folk ändå ingen roll, jag är inte typen som strosar runt utan jag är ganska målmedveten, vet vad jag är ute efter i vilka affärer, och så köper jag det om jag hittar det. Så även idag. Både jag och J fick både kläder och vinterskor med oss hem, även Malte fick ett par skor! Hurra, inköpt redan i oktober, det måste vara något slags rekord!

Maltes nya grej när man slänger fram kameran. Tungan. Han måste ha kollat på för mycket Miley Cyrus.

När vi var färdiga med shoppingen och sörplat i oss en varsin smoothie åkte vi hem till farmor för lite fika. På vägen stannade vi till på Magnus Johanssons bageri för att köpa med oss lite bullar. Det var min första gång där! Jag minns att jag var astaggad inför öppningen av bageriet, det var way back när vi bodde på gångavstånd därifrån, i Hammarbyhöjden. Tror dock att de öppnade lagom till att vi flyttade därifrån för något besök blev iaf inte av. Skönt att ha den premiären avklarad! 🙂 Gott fika hemma hos Jeanette&Kåre blev det!

Kan dessa plitor vara vänliga att avlägsna sig från min son, tack! De förtar ju liksom en del av sötheten dårå!

Och så har vi det här med min strumplåda som jag tänkte dela med mig lite tankar om. Jag köpte nya strumpor idag och rensade ur min strumplåda innan jag lade ner de nya. Upptäckte då att jag har mängder av strumpbyxor i den där lådan. Varför? Jo för att jag för länge sedan ofta ofta ofta gick i klänning. Vad hände med det? Varför slutade jag med det? Har det med min förra föräldraledighet att göra, då jag tråkade till mig ganska rejält? Jättedumt ju då klänningar är så fint. Borde gräva fram dem igen. Om jag ens kommer i dem förstås.

Ja, det var mina tankar om min strumplåda. Och om mina klänningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *