Sicklashopping på tu man hand och gulasch på det

Lille Malte sov sjukt bra utomhus men när solen försvann bakom träden började jag frysa ute på altanen så vi gick in. Han sov så gott även i hallen att jag till slut fick väcka honom då vi hade en tid att passa. Jag och J skulle nämligen till Sickla och shoppa!

20120226-203741.jpg
Nyvaken och helmysig

Vi lämnade Malte hos farmor Jeanette och Kåre, det är så mycket lättare att vara effektiv utan barn när man ska handla. Högst upp på listan stod fodrade galonisar. Dem hittade vi på Stadium. Jag är övertygad om att det inte dröjer lång tid innan de kallaste graderna är ett minne blott, och jag tycker synd om Malte som i dagsläget har på sig ett regnställ över overallen då hela förskolegården är en stor vattenpöl. Då blir de fodrade galonisarna lite smidigare att ha på sig.

Vi vuxna fick också lite presenter, sen bar det av till Sjöstaden för lite middag. Jeanette och Kåre bjöd på gulaschsoppa, love it! Jag har sagt det förut: jag älskar soppa och kan äta det varje dag. Behöver bredda min repertoar dock, jag lagar i stort sett bara potatis- och purjosoppa, fisksoppa och just gulaschsoppa. Det finns ju så mycket annat att laga!

20120226-204544.jpg20120226-204558.jpg

5 svar på ”Sicklashopping på tu man hand och gulasch på det

  1. Ja, det blev Everest (fanns inget annat) och de hade bara 86-92 och 98-104. Den ena tror jag är lite för litet(eller kommer bli snart) och det andra är garanterat för stort men vi valde den mindre storleken. Har inte provat den på ännu.

    Det var ett sjukt litet utbud. Vi tog den sista i den storleken. Kanske är vi sent ute men jag tror snarare att vi var tidiga den här gången och köpte rester från höstens lager. Det kommer nog mer!

  2. Den köpte jag på Primark i London. Rea 5 pund! 🙂 Fast jag ångrar att jag inte köpte en större storlek, den är på gränsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *