Siggesta gård.

Vi har haft en dag i Siggesta och oj vilken lyckad dag det var! Jag hade glömt hur himla trevligt det är där borta, det är svårt att bli uttråkad.

Vi kom dit före lunch och inledde vårt besök med att titta på hönsen, testa den lilla hinderbanan och spela bangolf. Så klart. Just denna bana har jag spelat tidigare men då det var för ca tjugo år sedan (herregud) så kunde jag inte njuta av några fördelar. Det gick dåligt, riktigt dåligt, men det var kul ändå. Den här banan är aningens eftersatt men ändå fin då varje bana representerar smultronställen på Värmdö, typ Värmdö kyrka, porslinsfabriken och Gustavsbergs bibliotek.

Efter bangolfen ville vi testa skogshinderbanan så med lite mat i magen promenerade vi bort till skogen. På vägen passerade vi fotbollsgolfen och jag måste säga att det såg ganska kul ut så vi måste definitivt återvända för att testa. Idag hade vi inte riktigt tiden eller orken till det då solen gjorde oss möra.

Åter till skogshinderbanan! Den här tyckte båda barnen var rolig men Anton kanske var lite liten för vissa delar. Han skulle ha behövt längre ben och större muskler helt enkelt 🙂 Han körde på ändå men jag tycker lite synd om honom då han ständigt får känna att storebror ofta klarar saker lättare än honom. Det här är något vi får jobba med, hitta på saker som Anton kommer klara bättre än Malte och där hans lite mindre storlek kan vara till hans fördel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *