Sist att fatta Bloglovin

Jag fattade aldrig grejen med Bloglovin, vaddå, det är väl bara att plöja igenom bloggarna i bokmärkeslistan liksom! Eller ännu bättre, läsa inläggen när de dyker upp på Facebook! Men så skaffade jag mig ett konto och nu är jag hooked! Jag loggar in HELA tiden men allra oftast står det bara att jag inte har några olästa bloggar. Kan ni uppdatera oftare tack! Eller kanske borde jag uppdatera min blogglista med lite nytt… Vad i så fall?!

Nu måste jag självklart lägga in en sådan där liten knapp på min blogg också, ni får väldigt gärna klicka på den!

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

10 thoughts on “Sist att fatta Bloglovin

 1. Jag fattade inte heller vinken med Bloglovin när de andra började skaffa ett konto där. Hade också allas bloggar bland favoriter. Nu däremot önskar jag att jag aldrig skaffat Bloglovin för det är så lätt att lägga till någon blogg som man kanske egentligen tänkt följa men ändå fastnar och vips så läser man den personens halva liv typ. Jag hade en blogg/datafri helg för någon vecka sedan och när jag loggade in hade över 600 nya inlägg att läsa! Tur att jag delat in bloggarna i olika grupper och att funktionen ”markera alla inlägg som lästa” finns! 😉

 2. Ida, klart du ligger på listan!! Och va fan, menar du att du inte redan har addat mig?!

 3. Sist jag klickade på nåt av ren nyfikenhet I ended up med Micke… sen dess klickar jag inte på nåt utan att veta vad det är…. Fill me in.

 4. Dina, du klickar på knappen (de finns ju på nästan alla bloggar nu ju) på bloggen. Du har en på din egen förresten, under kategorierna! Om du inte redan har ett Bloglovin-konto så skapar du snabbt ett, sen så skapar du dig en lista på bloggar som du följer. När de sen uppdaterar med ett nytt inlägg så dyker det upp i din feed. På det sättet slipper du gå in på varenda blogg du följer för att se om de har uppdaterat, allt finns samlat på Bloglovin.

  Testa och starta ett konto! Jag har redan klickat att jag följer din så åtminstone en följare har du!

 5. Bloglovin är verkligen toppen, hur klarade man sig innan?:)
  Så roligt att träffa dig på galan, har ju varit bortrest och inte riktigt hunnit kika in hos alla ännu, så nu har jag lite att läsa igen.
  Kram

 6. Söta saker, Underbara Clara samt Karins konstgrepp är tre bloggar som kanske kan vara något. Den sista lite annorlunda livsstilsblogg men man blir glad av den

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *