Sista dagarna av semestern.

J började jobba redan förra måndagen. Själv har jag några dagar kvar innan semestern är slut för den här gången. Barnens hösttermin börjar nästa måndag så i glappet så ska de hänga uppe hos mina föräldrar i en vecka. Vi kom upp redan idag, perfekt att avrunda semestern i annan miljö än hemma i Tyresö där vi har hängt lite väl mycket för min smak den här sommaren 😊

Framme här i Hälsingland bjöds vi på nygräddade kanelbullar (många) och sen tog vi en kort tur i skogen runt stugan för att leta efter kantareller. Jag har ingen talang på den punkten alls, jag är svampblind så jag missar varenda en.

Hör uppe i stugan har de dyrbara skatter i förråden. Vad sägs till exempel om det här? Mitt studentplakat med tillhörande grattiskort och gosedjur. Sexton år sedan nu, helt galet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *