Sista klappen och parkeringsbrist.

Jag packade in barnen i bilen för att göra julens allra sista ärende; att köpa glögg till Kalle. Men vi var inte ensamma om att vilja åka till centrum. Vi åkte runt runt på parkeringarna en bra stund men till slut gav jag upp. Jag hittade ingen plats! Eller jo, några små rutor fanns väl men inga jag vågade köra in i med vår bil. Jag har visserligen redan repat upp ena bildörren mot en betongpelare i Friskisgaraget, men jag var inte speciellt sugen på att också repa upp någon annans bil i jakten på en parkringsruta. Så vi åkte därifrån. Malte blev helt ifrån sig då han hade siktet inställt på en fikastund så vi åkte till Strand, där det fanns gott om plats, och fikade på Claras medan Anton sov i vagnen utanför. Alla nöjda!

Med oss därifrån lyckades jag smussla en julklapp också. Eller alltså, jag betalade ju förstås för den, utan att Malte märkte det. En likadan ”Tre i rad” som vi ofta spelar på. Perfekt!

IMG_4446.JPGIMG_4438.JPGIMG_4443.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *