Sista (regniga) semesterveckan

Den tyckte Malte att vi skulle kicka igång redan kvart i sex i morse, kul! Det var bara att masa sig upp, jag hade inget val, då J åkte ner till Stockholm igår för att vara på plats på bygget under veckan.

Det blir en lång dag idag. Jag har mina tre sista körkektioner innan ”miniuppkörningen” imorgon. Efter lektionerna har jag dessutom en teorilektion i eftermiddag som ska avhandla landsväg, motorväg och mörker. Teorin känner jag mig väldigt säker på så jag borde klara provet på onsdag. Att plugga kan jag ju! Uppkörningen om två veckor börjar jag dock bli lite nervös över. Lektionerna går ju bra och lärarna tycker att jag borde klara det, men jag vågar inte ta ut något i förskott. Det vågar jag aldrig! 🙂

20110725-100943.jpg20110725-100953.jpg

2 thoughts on “Sista (regniga) semesterveckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *