Sista veckan.

Det har varit en för mig lite annorlunda sista vecka som ”vanlig” föräldraledig. Den började med en röd dag, fortsatte sen med en tisdag som iofs innehöll min vanliga dos av tevetittande men sen kom onsdagen. Jag hade ärenden i Sjöstaden och i Sickla och så på nåt konstigt vänster så hamnade jag även i Skärholmen med häng med lillasyster. På vägen tillbaka till Tyresö ringde förskolan – Malte var inte sig själv, låg på golvet och tittade på när kompisarna lekte. Klagade på lite magont. Hämtade mao hem det stora barnet tidigt och höll honom för säkerhets skull hemma på torsdagen. Han blev sur och kunde inte riktigt förstå det här med utifall att och drog till med krokodiltårar ända tills vi åkte till Coopen och köpte hem vaniljglass att ha under ringlande chokladsås. 

På fredagar är Malte vanligtvis hemma och tråkar med mig och Anton men idag åkte han iväg på äventyr ovanpå Globen tillsammans med farfar(sfar) Anders och vips så var veckan slut. Nästan. Min sista vecka som plain old föräldraledig är till ända. 

På måndag är det officiellt dag ett av den två veckor långa inskolningen på förskolan för Antons del och jag börjar mer och mer känna att nej det här är inte klokt, det är inte naturligt att lämna ifrån sig sin bebis så här tidigt! Sen kommer jag på att Anton ju faktiskt är redo och om jag inte får gå till ett kontor om dagarna snart så kommer jag att deppa ihop totalt så jo, klart barnet ska gå till förskolan på måndag! Sen kommer jag också på att han inte ens ska dit då utan fröken Malin kommer ju hit istället och leker med Anton i en timme och då blir jag lugn i magen. Det här blir bra. Tur att mamman har tid på sig att skolas in.

Ungefär arton månader sedan. Min sista bebis :).Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *