Sjuk i kroppen

Igår kände jag hur ett illamående intog min kropp. J kände samma sak. Skillnaden mellan oss är att för mig blev det bara värre. Jag steg upp imorse och tog mig till jobbet. Jag kände mig inte helt hundra och det blev bara värre på bussen. Jag mådde dåligt. Jag gick helt enkelt till jobbet för att i stort sett vända i dörren.

Idag har jag legat i sängen hela dagen. Hel kroppen har gjort ont, i lederna. Ni börjar kanske förstå vart jag är på väg. Jag tror att jag har fått en släng av någon typ av influensa. Jag har legat och frusit under täcket, haft ont, mått illa och bara varit uschig! J kom också hem tidigare från jobbet bara för att gå och lägga sig. Han mår dock bra nu säger han.

Detta innebar att jag slapp laga mat idag. Inget ont som inte har något gott med sig. Jag hade egentligen ingen aptit alls men jag vet ju att jag måste äta så jag plockade i mig en portion av kycklingwoken med morot, zucchini och minimaj med ris. Trots att jag är sjuk så kunde jag känna att det var gott. Även idag blev det nästan två portioner över. Nu åt ju inte jag en hel portion idag men ändå… Det här börjar likna en matblogg. Fast en fantasilös en eftersom vi inte hittar på något själva. Det är ju därför jag är så nöjd!

Nu: tillbaka till sängen.

One thought on “Sjuk i kroppen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *