Sjukdom på g?

Jag kände det redan imorse när jag klev upp men valde att ignorera. Det gjorde ont i kroppen och jag kände mig hängig och hade en huvudvärk från helvetet. Trots det gick jag ner till gymmet och tränade styrka. Det gick förvånansvärt bra med tanke på min status, men efteråt kändes det som att min kropp ville tacka för sig och gå och dö.

Att få sova fick jag inte göra förrän Malte valde att göra detsamma, men då slog vi till på dryga två timmar. Precis vad jag behövde! Huvudvärken är kvar och jag känner mig seg men kroppen värker åtminstone inte. Jag har intagit soffläge och hoppas på att att det hjälper ytterligare. Soffläge och Americas funniest home videos!

2 thoughts on “Sjukdom på g?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *