Sjukling

Jag och Malte har hängt själva idag då mina föräldrar har flängt runt stan och gjort ärenden. Vi var ute på en barnvagnspromenad i någon timme och det tog musten ur mig så frisk är jag tyvärr inte ännu. Vädret lockade dock så vi gick ut och satte oss i sandlådan en stund och den här gången visade han ett lite större intresse än tidigare. Solen sken också så vi blev varma och somriga.

Sen blev Malte sjuk. Han somnade och sov i tre timmar vilket är ett rekord. När han vaknade var han stekhet och termometern visade 40,1 grader. Nu kom det alltså. Jag har förvånats över att min hängiga kropp inte har smittat av sig på honom men bevisligen kom han inte undan.

Nu sover han igen och jag hoppas att det gör sitt till att få honom bättre. Jag är inte van vid att se honom så här gnällig och hängig så jag tycker verkligen synd om honom. Nu blir det soffkväll med mamma, pappa och J som har kommit hem.

Det blev dubbla par strumpor då han fortfarande vägrar skor. Mamma köpte ett par nya skor åt honom idag med högre skaft så om han kan sparka av sig dem blir jag mer imponerad än trött.

4 thoughts on “Sjukling

  1. Oj, stackarn. Hoppas han är piggare idag. Leonidas röjde också i sandlådan häromdan för första gången. Kul ända tills vi hittade kattbajs där.

  2. Yuk! Vi har ännu inte haft vår kattbajspremiär men den kommer väl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *