Sjukstuga i Tyresö

20110408-090901.jpg

20110408-090911.jpgÄntligen fick Malte leka obevakat med en dator!

Så har den nått Malte också. Förkylningen och febern. Han har varit lite hostig och snorig de senaste dagarna men i övrigt har han varit på topp så jag tänkte att han kanske kanske skulle klara sig. Jag började dock misstänka feber i eftermiddags när jag hämtade honom från förskolan. När jag fick min välkomstkram lade han armarna om min hals och huvudet mot min axel – han var jättetrött. En av pedagogerna sa att det brukar bli så i slutet av veckan (Maltes första dessutom) men jag anade att det var början på feber.

Vi hade fredagsmiddag inplanerad i Tyresö så vi åkte dit. Malte somnade i bilen och sov i en halvtimme så jag tänkte att han skulle orka kvällen. Varm hade han inte blivit ännu heller så jag var inte säker på om febern skulle komma. Men det gjorde den. Lagom till middagen somnade Malte i fåtöljen och sov ett bra tag, resten av kvällen har han legat och gosat i min famn. Jag kan inte hjälpa det men jag kan inte låta bli att tycka att det är lite småmysigt när Malte har (lite) feber för då blir han så liten och ynklig och vill kramas med sin mamma.

Det blev en tidig kväll så nu är vi hemma. Jag har lagt mig med Malte och ska snart kolla några missade Big Brotheravsnitt på datorn. Så tillbringar väl ni alla era fredagskvällar?

2 svar på ”Sjukstuga i Tyresö

  1. Ikväll la jag A kl 22, bara för att säkra att slippa gå upp kl 06 imorgon bitti. Känner mig såklart lite taskig, men hon klagar ju inte. Barnprogram och bad sent en fredagkväll var tydligen the shit!

    Hoppas han kryar på sig snart!

  2. Lykka somnade 20,30, då satte jag mig vid datorn och surfade ett tag. Sen kollade jag på (dålig)TV tills jag somnade. Kul fredag alltså!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *