Sjukstuga light.

20131123-122434.jpg

Helt sjuk är jag inte men jag känner mig lite trött och har fortfarande ont i halsen. Ganska mycket dessutom och det innebär att jag inte fick premiära det skivstångspass som jag hade sett så mycket fram emot. När klockan slog 10 och passet började blev jag uppriktigt ledsen över att jag inte var där. Knäppt!

Det finns dock en del annat att glädjas åt. Till exempel hur jäkla grymt det går med Anton nu. Han sover hela nätterna i sin egen säng vilket är en sån otrolig skillnad mot hur det var med Malte som inte gjorde det förrän vi flyttade hit till Tyresö. Då var han två och ett halvt! Självklart förstår jag att vi kommer gå igenom bakslag och att Anton periodvis kommer protestera i sin säng men det får vi ta då. Nu njuter jag av hur bra det går just nu. Han sover länge också. Två nätter på raken har han sovit mellan typ 22 och 05.30. Jag ska med andra ord egentligen inte klaga över sömnbrist (fast jag ändå känner mig trött).

Idag ska jag bara skrota hemma och njuta av att kunna bli avlastad av J. Igår var han på julfest med jobbet så jag fick dra hela lasset själv vilket faktiskt tog på krafterna. Idag ska jag ligga på soffan och försöka driva ut den onda anden som sitter i min hals. Att jag inte får gå på skivstång är en sak men mina promenader måste jag få tillbaka pronto!

20131123-123443.jpgMysstund igår efter att det stora barnet hade nattats. Passar på att njuta av gosig bebis som sover i famnen, jag vet att det blir glesare med det när de blir äldre. Enbart vid febrig Malte i vårt fall och, alltså ett par gånger om året typ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *