Ska jag parkera mig framför Titanic ikväll?

Hm… Ser att Titanic går klockan 21 ikväll. Orkar jag sitta uppe? Förmodligen inte, men det hade ju varit himla mysigt! Att tillbringa min sista kväll i tjugoårsåldern tillsammans med min ungdoms kärlek Leonardo DiCaprio. Jag var nämligen en av dem. En av de tonåringar som grät när han offrade sitt liv i havet för Kate Winslet och som efter det trånade och suktade. Jag läste allt som hade med honom att göra. Jag var övertygad om att jag var kär. 1998 var året. Så sött.

5 svar på ”Ska jag parkera mig framför Titanic ikväll?

 1. Hej!
  Hittade hit via lofsan:0)
  Tror jag e den sista i världen som inte sett titanic! Jag blir ju som sagt livrädd för att åka båt efter det om jag ser den:0)
  Eller så sitter jag å gråter floder:0)
  Rolig blogg tycker jag!
  Kil att följa andra med barn med! Har en son på 2 år!
  Kram!

 2. Kvällen innan för 30 år sedan var pappa och jag med ett sällskap på bozoukiklubb i Stockholm. Magen var tung men i början av kvällen dansade jag, sen segade jag ur och de flesta i sällskapet sa att ”du föder inatt”. Klockan 3 på morronen var vi hemma och tre timmar senare på väg till Nacka BB då du bestämt att du ville ut i världen. Grattis!

 3. Haha! Och jag orkade inte ens sitta i soffan och kolla på Titanic… Tack mamma!

 4. Tack!
  Vad är det du säger Gabriella! Har du inte sett Titanic?! Ojojoj, det måste du göra, den är ju faktiskt bra och inte alls oförtjänt hypad. Och snygg! Och jo, jag kanske inte skulel åka en Viking Line dagen efter att jag hade sett den, det kan du nog ha rätt i 🙂

 5. Jag gråter floder när jag ser Titanic, så många fina scener och så romantisk att jag får hjärtstillestånd varej gång. Åh. Ett mästerverk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *