SkivstångSpin på Friskis

20120418-075403.jpg
Malte vill INTE vara med så då behöver han ju inte vara det

Onsdag och vi är halvvägs genom veckan! Det är min sista dag på kontoret för torsdag och fredag är jag i härliga Götlaborg! Veckan går med andra ord i en rasande fart och rätt som det är kommer lördagen. Då ska det läggas gräsmatta på vår i dagsläget ganska leriga tomt. Jag lägger allt mitt hopp hos vädergudarna att sol och plusgrader ska torka upp så gott det bara går, klart.se meddelar dock att det ska regna 17 mm under hela fredagen. Känns ju sådär… Men jag är ändå galet taggad inför lördagen, trots att det blir slitigt så är jag övertygad om att det är värt det. Det kommer förändra hela vårt hus!

I övrigt så kan jag meddela att jag testade ett nytt pass igår! Det är verkligen jättekul att testa sig igenom utbudet, det enda som jag har varit lite besviken på hittills är Indoor Walking, allt annat gillar jag! Igår testade jag SkivstångSpin, ett 90 minuter långt pass där man först kör skivstång i en lokal och sen går över till spinningsalen och jobbar vidare där. Skivstång är helt klart min grej trots att jag är galet svag, det är så skönt att få träningsvärken 🙂 och spinning är ju min favvo så det här var ett upplägg som gjort för mig! Och kul var det men jag blev lite besviken på att det blev ett för långt avbrott mellan passen. Man skulle plocka undan alla redskap osv innan man gick över till spinningen istället för efteråt och då kändes det som att energin gick ur mig. Adrenalinet rann liksom iväg. Men jag kommer göra det igen, helt klart!

One thought on “SkivstångSpin på Friskis

  1. Hihi ja visst har de små egenvilja:0) ser att min lilleman har börjat treårstrotsa lite! Men man få ta det:0)
    Han har varit så snäll så lite egenvilja e bra att de visar:0)
    Han vill inte va med på bild heller:0)
    Ha en fin torsdag!:0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *