Skoshopping och tandläkarbesök i Sickla

J är i Göteborg den här helgen för att jobba på en mässa så jag och Malte kör solo. Jag hade väl inga direkta planer för dagen men då jag fick ett påminnelse-sms från tandläkaren igår att jag hade en tid idag, så blev dagen planerad automatiskt. Farmor Jeanette och Kåre var snälla och avvarade en timme i Sickla med Malte medan jag blev borrad i tanden.

Innan tandläkarbesöket stressade jag till Stadium och köpte ett par gympaskor till Malte. Stackarn har bara haft sina vinterkängor och sina (för stora) gummistövlar att gå i och det är alldeles för varmt och klumpigt med dem nu. Hans fötter är 13,5 cm långa (om det kan vara av intresse för någon) så det blev storlek 24. Värsta båtarna! De ser sjukt stora ut men när jag ställde honom på innersulan så stämde markeringarna. Ser sjukt stora ut i vilket fall.

Efter en förmiddag i Sickla gick vi hem och lekte lite på gården. Där var ett stort sällskap med vuxna och barn som hade barnkalas så de hade pyntat gården med serpentiner och ballonger och ett bord fullt med bakverk…

20110416-084733.jpg

20110416-084745.jpg

20110416-084802.jpg

Malte är nu nattad och jag sitter och tittar på gårdagens avsnitt av Big Brother på Play. Efter det tänkte jag sätta mig framför SVT Play och se gårdagens program med Robyn. Det känns som att hela Facebook har skrivit om det idag. Orkar jag så blir det även det första avsnittet av Nittileaks också, men jag tvivlar. Jag borde ju passa på nu när J är borta och jag är chef över TVn men med tanke på att Malte vaknade 05.20 imorse, och därmed också jag, så orkar jag nog inte det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *