Skräpdag på två sätt.

Gårdagen började med att jag vaknade med att jag hade ont i vänstra skuldran efter att jag legat konstigt under natten. Det fortsatte med att jag kände av en kommande förkylning, jag var hängig och snorig. Utöver det var jag öm i näsan och halva ansiktet efter att Anton fått in en fullträff med foten när han klättrat på mig. Malte valde att vara vresig precis hela dagen, ingenting var bra och ingenting var roligt, trots att han fick leka med sin kompis Abbe som vi våldsgästade halva dagen. Det hela kulminerade i ett vredesutbrott här hemma efter middagen och farfar Kaj och Maria valde att tacka för sig. Kass dag med andra ord.

Det hade det varit om det inte var för den fantastiska städfirma som ägnade en massa timmar åt att storstäda vårt hem medan vi var borta. Så himla härligt att komma hem til det på eftermiddagen! 

När man kommer hem till oss tror man kanske att det alltid är väldigt städat eftersom det inte är speciellt stökig men det stämmer inte. Jag är mästaren på att plocka plocka plocka men att städa rent är ingenting jag pallar lägga mycket tid på. Det är ju så TRÅKIGT! Jag blir på dåligt humör bara av att tänka på att städa. Fasen vad skönt att veta att allt nu är RENT.

Som ny! Städerskan visade stolt upp resultatet av ugnsskrubbandet och konstaterade att hon under alla sina år ALDRIG sett en mer inbränd ugn. Jag skämdes!

Idag avbokar jag mitt friskispass och håller mig hemma för att kurera mig. Känns som en bra dag för det med tanke på slasket ute.

6 thoughts on “Skräpdag på två sätt.

  1. Malin, från och med i förrgår har vi det. Har skjutit på det länge, främst av principiella skäl, men nu kör vi på detta och testar. Vågar inte rekommendera ännu dock eftersom de bara varit här en gång.

    Anki, fan den här ugnen är ju helt sjukt ren! Sist den såg ut så här var när vi flyttade hit! Hon sa att hon hade använt såpa då hon inte vill använda starkare grejer där man ska laga mat. Men det måste ju ha krävts både muskler och tid!

  2. Nästa lördag har vi städning inbokad för första gången. 5 timmar har vi bokat in. Längtar!!
    Vi la till städning av ugn och kylskåp också. Jag tror vår ugn oxå kommer klassas som katastrofområde…..

  3. Tack Elin! Vasen fick jag av Maria för en massa år sedan. Hon köpte också tulpanerna samt arrangerade dem i vasen. INGEN cred till mig alltså! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *