Skumt

Nu när plastmattan är bortriven skulle man göra en ordentlig fulktmätning i golvet för att kunna uppskatta hur lång tid det kommaer att ta att torka upp. Hör och häpna, vi har ingen fuktskada. Det är torrt. Torrt I tell you!! Här har vi rivit ut hela jävla badrummet och så är det torrt! J ringde Ovento som gjorde fuktmätningen i april, som menade att vi hade en fuktskada. De svarade med att fukten förmodligen hade avdunstat under helgen efter att mattan blivit bortriven. På frågan varför vi fick hög på pappret om fuktskador svarade de att man alltid skriver hög så fort det blir ett litet utslag. Det tror jag hur mycket jag vill på. Jag tror att de ljuuuger.

Imorgon kommer Ovento tillbaka och dubbelkollar. Stämmer det att det är torrt är det bara att smacka på klinker och kakel. Skönt att vi slipper en massa torktid men jag känner mig ändå jävligt lurad.

Idag hade hantverkarna iaf, förutom att göra en fuktmätning, bilat upp golvet och flyttat på golvbrunnen så att den inte längre är placerad mitt i rummet. De har också spacklat väggarna så att de är lite jämnare. Det var väl det.

2 thoughts on “Skumt

  1. Nog borde väl Ovento stå för kostnaden – som ni egentligen inte hade behövt belastas med – eller åtminstone en rejäl del av den.

  2. Mamma har en viktig poäng! Bring out the bitch in you and show no mercy!!!
    Pepp pepp=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *