Slappardag i solen.

20130712-143949.jpg

I tisdags lämnade vi kvar Malte i Hälsingland och sedan dess har vi ägnat vår tid till att åka till Bauhaus två gånger, dega i soffan och träna på Friskis tillsammans. Denna sista dag innan vi åker upp igen för att hämta den lille parveln ägnar jag åt solstolen medan Jonas Gardells sommarprat strömmar ur högtalarna. Skönt! En timme, sen pallar jag inte att ligga här längre. I eftermiddag åker vi en sväng till Friskis, sen har vi en helkväll bokad med en massa avsnitt av True Blood. Kan kanske tyckas vara en konstig sak att göra mitt i sommaren men jag har längtat efter en marathonkväll. Jag är inte så mycket för sena kvällar så det får bli tidigt så att vi hinner klämma alla avsnitt vi har. Blir grymt! Jag har bullat upp med chips och vindruvor!

2 thoughts on “Slappardag i solen.

  1. Här e det minsann inte tal om True Blood. Här kör vi Barnkanslen marathon.

  2. Bauhaus är så bra! Även Tyra gillar ”Bahas” för att vi alltid mutar henne med nån korv eller glass, så hon tycker det är en bra utflykt. Många lastpallar att klättra på också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *