Slölördag

Gomorron gomorron! Efter en rätt skaplig natt med Malte masade vi oss upp runt halv nio och var rätt nöjda med det. Inte för sent men heller inte för tidigt. Allt var dock inte frid och fröjd, jag hade ont i magen och jag tror att det beror på allt godis som jag goffade i mig igårkväll. Jo, den här karaktären som jag vet att jag har inom mig var som bortblåst igår. Efter att vi hade åkt hem från Tyresö igår stannade vi på 7Eleven och köpte med oss en påse. Men jag har fan inte dåligt samvete för det, det var ju asgott!

Igår var vi som sagt på fredagskyckling ute i Tyresö Strand. Och jag drack vin! Ja det gjorde jag! Två glas rosé hällde jag i mig och det värsta var att jag faktiskt kände av det i huvudet. Det var lääänge sedan jag drack vin så det är väl inte så konstigt kanske. Gott var det i alla fall! Efter kyllingen serverades efterrätt, en hallonpaj som var så himla söt och så himla god. Jag och J som kom dit med instäningen att inget gottgott skulle intas, glömde snabbt bort det och njöt istället av två bitar var. Vafan, det blir ju semla på tisdag också så skitsamma liksom.

Det studsas en boll, därav handen i luften. malte hängde dock riktigt inte med.

  

Att dra mamma i håret kan va skoj. Eller inte…

    
Maria serverade Malte lite bröd så han skulle ha något att göra medan vi åt. Vissa dagar fattar han att man ska plocka in de små bitarna i munnen, andra dagar leker han bara med brödet.

  

Att hoppa i Oscars knä var askul!  

Hallonpajen. Åh vad baksugen jag blir!  

Idag har vi inga planer alls. Handla mat typ. Annars myser vi bara hemma. Tyvärr. Jag skulle vilja hitta på något men jag tror att det blir svårt att dra ut J utanför lägenheten idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *