Slutet av en arbetsdag

20120319-180555.jpg

Då ser jag ut så här. Klockan är sex och jag är på väg hem efter en heldag av TÄNK OM-utbildning på Marriott. Jag är trött.

Jag vaknade med samma huvudvärk som jag somnade med och jag vet att skulden helt och hållet är min efter att jag inte druckit ordentligt efter gårdagens spinning. Jag kände mig riktigt uschlig på förmiddagen, rent av illamående, men efter att ha fullkomligt pumpat i mig vätska så gick det över efter lunch.

Det var starten på min vecka. Nu går det bara uppåt; snart hem och kramas med mina pojkar hemma. Imorse väcktes vi av att Malte vaknade, gick raka vägen till soffan och ropade att han ville titta på Pippi. Jag fick snällt kliva upp och ta fram YouTube medan han berättade att jag har sovit gott i alla fall. Jag har sovit länge. Nu är det mojjon. Min fina sötkorv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *