Slutet i Stugan

Nu är vi hemma efter några dagars ”ledighet” uppe hos mina föräldrar. Gårdagen tillbringades i Stugan med bara en kort tur till ICA för lite kompletteringar.

De senaste dagarna har jag medvetet jobbat på att Malte ska nöja sig med bara en sovpaus på dagen men han är inte riktigt redo för det så han får helt enkelt styra själv. Igår tänkte jag att han skulle vara vaken hela förmiddagen men när han redan vid tiotiden på morgonen började gnälla att han ville sova så fick han göra det. Han överraskade då med att dra till med en tretimmarslur i vagnen utomhus. Han var jätteliten när det hände senast! Han var sen vaken ända till kvällen och somnade halv nio.

Idag har vi inte gjort så mycket mer än åkt hem från Hälsingland. När vi klev innanför lägenheten fick jag en dos av överskottsenergi och satte direkt igång med att dammsuga och stänga balkongen för säsongen. Trasmattan och balkongräckestyget fick åka in i tvättmaskinen och den gråa heltäckande balkongmattan har rullats ihop för att stå nere i källaren tills det blir vår igen.

Nu är det Idol (!) som gäller, sen är det nanna kudden. Jag har gått upp före sju i flera dagar nu och det börjar ta ut sin rätt, trots att det är ganska trevliga timmar så där på morgonen.

6 thoughts on “Slutet i Stugan

  1. Det tyckte jag med. Blev asnöjd och har vi tur kan han ha den i vår också! Kanske.

  2. Den ser ju ut att ha en del växtmån iaf! 🙂
    Och skorna var också dundercharmiga förstås! En helt ny Malte som återvände till storstan!

  3. Skorna fick vi faktiskt av mormor i våras, inköpta på Cypern. Hade helt glömt bort dem men de passar perfekt i storlek och kommer funka fram till att vinterkängorna ska på. En sak mindre att tänka på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *