Smälter bort.

Tanken från allra allra första början var att vi denna onsdag skulle åka till Gröna Lund. När det sen visade sig att det skulle vara så här varmt som det är så bestämde vi oss för att hänga på en strand istället. Klokt beslut. Men så ändrade vi oss även på den punkten. Det var så himla varmt att vi bestämde oss för att det inte skulle vara optimalt för Anton att vara ute i värmen en hel dag så vi stannade hemma. Minsann. Det hade man ju inte kunnat tro i mars när vi gick och väntade på vår och värme att när väl värmen skulle komma så skulle vi (frivilligt) hoppa över strandhäng…

En plaskpool i skuggan fick funka för idag och jag måste medge att det nog ändå var ett bra beslut. Jag själv blev så illamående av värmen att jag fick lägga mig i soffan och pusta ut en stund. Imorgon har vi tänkt ta oss till en strand men då tar vi Raksta där vi kan sitta i skuggan. Jag är brun så det räcker, jag kan faktiskt inte klaga med tanke på mina förutsättningar den här sommaren :).


Vi har galet mycket jordgubbar i år! Det är så himla mysigt att gå ut och bara goffa i sig när man har lust.

Vår potatis är fortfarande inte riktigt klar, de är lite pyttiga, men jag struntade i det och drog upp ett par plantor till kvällens fisk-i-folie-på-grillen. Förra året fick vi så himla mycket och stora potatisar att vi till slut tröttnade på att äta det. I år får vi se om de blir så stora som sist, det känns inte riktigt som så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *