Snigelsamlande och bad.

När man har semester så får man äta glass direkt efter frukost, det är vi alla överens om va?

Utöver glass så inledde vi dagen med att ge oss ut på snigeljakt i parken utanför lägenheten. Anton ville ha dem k en burk och mata med blad, ungefär som de gör på förskolan där de har helt enorma jättesnäckor i ett terrarium. Vi var väl egentligen inte helt intresserade av att behålla sniglarna längre än en halvtimme, men vi hakade på Antons engagemang. Han arbetsledde genom att peka och pappous plockade snällt upp de sniglar som inte satt på kaktusarna 🙂

Kolla pelargonen till vänster! En sån här vore ju läcker i trädgården…

Snigelvakt. Så fort de kom krypandes upp för kanterna pekades det, och pappous fick snällt peta ner. När intresset avtog efter en stund fick sniglarna åka tillbaka ut i parken igen.

Dagens dopp tog vi nere vid den sk Brandkårsstranden här i Paralimni. Lite kallt tyckte jag nog att det var men jag bjussade ändå på ett premiärdopp. En ganska snabbt sådant.

Den här sista bilden är tagen i väntan på att dagens middag, den efterlängtade gyrosen, skulle bli klar. Malte tyckte att jag borde lyckas få till en cool look i keps. Och det gjorde jag ju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *