Svårt att slå

Vädret i både telefonen och på nyheterna höll inne med informationen att även denna dag skulle bli en solig en så jag tog på mig jackan när vi lämnade lägenheten och mötte upp Sofia och Emelie för en promenad till Globen. Jackan åkte snabbt av kan jag meddela.

En solhatt på Polarn blev inhandlad så nu behöver jag inte noja lika mycket över en eventuell bränd bebisnacke. Slipper gärna det faktiskt.

Efter den blygsamma shoppingen gick vi hem till Sofia där vi parkerade oss utanför hennes port. Jag kan inte låta bli att tycka att det är lite mysigare att sitta där än hemma på vår gård och det beror dels på att det inte passerar lika mycket folk hos henne, dels att jag inte känner mig lika uttittad där. Vår gård är omringad av små radhuslägenheter vilka iofs bidrar till en ganska gullig känsla på gården, men jag gillar inte att sitta i sandlådan omgärdad av familjer på sina uteplatser.

Medan Malte och Emelie lekte loss i gräset lunchade och fikade vi i solen. Helt underbart! Tidigare kunde jag inte riktigt slappna av när Malte röjde loss, jag skulle vakta så att han inte stoppade in nåt i munnen. Nu har jag lagt av med det då det är en omöjlig uppgift. Det enda jag plockar ur munnen är sten. Sen vill jag helst inte att han får i sig några större mängder sand och jord. Tur att Malte inte har samma aptit som Emelie för hon stoppade en snigel i munnen!

Efter en heldag i solen traskade vi hem och satte oss på balkonggolvet och lekte lite innan pappa J kom hem. Det är mysiga dagar nu.

4 thoughts on “Svårt att slå

  1. Haha, ja vi ska ju bygga hus så vi behöver alla inkomster vi kan få!

    De fanns bara i stl 44-46 vilket är alldeles för litet och den här i 48-50 som han kan växa i i sommar.

  2. Oops! Malte låg och sov så jag kunde inte testa dem på honom. Den mindre kanske hade varit bättre ändå…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *